Частна детска градина Бояна, град София
Куклено представление в детската градина.
В детската градина често гостуват любимите на децата клоуни. Гримираните малчугани с интерес наблюдават представлението, в което те също ще вземат участие.
Празнуване на рожден ден в парти клуб. Смяната на обстановката внася разнообразие и децата го очакват с нетърпение, а духането на свещичките е най-вълнуващия миг за всеки рожденик.
Детска градина „Бояна” се помещава в просторна, светла и уютна сграда, която отговаря на всички съвременни изисквания. Разполага със собствен двор, оборудван с детски съоръжения.
Кът за учебни занимания на втора група. Под формата на игри и весели задачи децата неусетно получават първите си уроци.
Разходка в парка – децата събират есенни листа за часовете по приложни дейности. Винаги, когато времето позволява, ние сме навън - в двора или в парка.

ЗА ГРАДИНАТА

Частна детска градина „БОЯНА” се помещава в уютна и обновена триетажна сграда със собствено отопление, отговаряща на всички санитарни и хигиенни норми. Разполага с три помещения за игра и занимания, три спални, лекарски кабинет, санитарни и кухненски възли. Дворът има обособени кътове за игра, оборудвани с детски съоръжения.

Детската градина е основана през 2002 г. като детски център с английска забавачка за деца между 2 и 7 год. възраст и школа по английски език за ученици от І до ІV клас в кв. Хиподрума. През 2004 г. разширява своята дейност и след преместването си в новата база в кв. Бояна функционира като целодневна детска градина с ранно чуждоезиково обучение. През 2007 год. градината получава лиценз от МОН (заповед РД 14-211 от 27.06.2007 г.).

ЧДГ „БОЯНА” работи целогодишно от понеделник до петък. Всички официални празници и официално обявени неработни дни са неработни и за градината. За децата в детската градина се грижат опитни и висококвалифицирани педагози и помощник-възпитатели, лекар и логопед.

Детска градина „БОЯНА” предлага следните форми на посещения:

  • целодневна – от 8.00 ч. до 18.30 ч.
  • полудневна – от 8.00 ч. до 13.00 ч.
  • почасово гледане на деца